UA-134202430-1Rustic Reserve – Rustic Reserve
100%

Само натурални продукти


100%

Без изкуствени аромати


100%

без добавени оцветители


100%

без консерванти


Може да намерите нашите продукти

Here

Как започна всичко

От любов към БългарияИдея, която се роди от сътрудничеството между една англичанка, която силно обича България, и един далновиден българин


Др. Барбара Пейдж-Робъртс

Барбара работи и живее в България от 1984 г. и всичко българско е нейна страст. "България е благословена с невероятна природа, която ражда в изобилие горски плодове, зеленчуци, плодове, подправки, ядки, както и всички останали култури. Правила съм трънков джин през по-голямата част от живота си, първо в Англия, след това и в България. България често е представяна в негативна светлина, но тъй като е моят втори дом искам да я промотирам, както е редно, с нейните положителни страни."


Иван Крачунов

Собственикът и Управител на „Агротайм“, казва: „През целия си живот аз и баща ми, както преди това и дядо ми, сме се стремили да добавяме стойност към изобилието от натурални плодове и растения, които природата ни е дарила."

Нашата мисия е качество, което непрестанно демонстрираме и с черешовата продукция, и с пшеницата… А сега имаме нова възможност, която – особено при дренковия продукт, е уникална и ще бъде нещо наистина българско, с което да представим страната си на света!“

Бизнес планътВсъщност в началото нямаше такъв. Започнахме да произвеждаме инфузиран с трънки и дренки джин просто за забавление.

Скоро осъзнахме, че сме създали добър продукт и започнахме да го произвеждаме за пазара.

На днешна дата вече имаме бизнес план. Създадохме 5 инфузирани с плодове джинове и един London dry Gin.

Произвеждаме малки партиди, за да можем да контролираме вкуса, аромата и баланса на цвета. Всички те, идващи от невероятната българска природа.

Целта ни е да промотираме най-доброто от България пред останалия свят.


IMG-6041a98b87cdb1010d1f01878738c9a1-V

Дренки от нашите градини


Цъфнал див трънков храст около нашите пшенични полета.

Използваме само натурални местни съставки за нашите продукти

НАГРАДИ


2020


Продължаваме да получаваме награди!

2019


ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ и фантастично постижение за RUSTIC RESERVE!


Присъдиха ни БРОНЗОВ медал за нашия джин Craft 19 на световноизвестния IWSC International Wine & Spirit Competition (Международен конкурс за вино и спиртни напитки) в категорията London Dry Gin. Искаме да благодарим на журито за сляпата дегустация, която се състоя в Лондон – световната столица на Craft Gin! Поредното доказателство, че от нашата селекция от български растителни съставки се получава джин на световно ниво.

Коктейли и рецепти

error: Content is protected !!
bg_BG