UA-134202430-1Our Products 2020 new – Rustic Reserve

Нашите продукти

Превръщаме сезонната природа в целогодишно удоволствие!
 
Rustic Reserve

Брани на ръка български плодове, накиснати в джин с малко захар за три месеца – от септември до декември, според британската традиция, са в основата на нашата лимитирана серия плодови джинове Rustic Reserve

Craft 19 Gin


Craft 19 използва неповторимото разнообразие от билки и други растения в българската природа за създаване на един пълен с характер джин чрез комбинация от плодови, цветни, дървесни и цитрусови нотки, включително планинска хвойна от Родопския регион. Името Крафт 19 идва от броя на билките, придаващи усещане за мекота на нашия джин, който е перфектен за пиене чист, с бучка лед или смесен с не повече от 50:50 студена газирана или изворна вода.

Без изкуствени аромати, без добавени оцветители, без консерванти

Buy Taste
НАГРАДИ
 
 
 

 

Трънки джин

Известен в Англия като Коледен ликьор, трънковият джин Rustic Reserve се приготвя чрез настойване на естествено растящи трънки, набрани от красивите, вълнисти хълмове на Лудогорието, в леко подсладен джин. Плодовете престояват три месеца – от брането им през септември до декември, след което ликьорът се прелива в бутилки и се сервира като „диджестив“ на Коледа. Останалият, ако има такъв, се сервира през цялата година в котейли.

No artificial flavours, no added colours, no preservatives

Buy Taste

НАГРАДИ

 
 

 

Дренки джин

Дренковият джин Rustic Reserve се проготвя чрез настойване на български дренки от района на Лудогорието в леко подсладен джин за три месеца – от брането им през август до началото на ноември, когато полученият ликьор с подчертано уникален аромат и огненочервен цвят се прелива в бутилки и се пие като „диджестив“ през зимата и в коктейли през цялата година.

Без изкуствени аромати, без добавени оцветители, без консерванти

Buy Taste

 
 

 

Арония джин

Арониевият джин Rustic Reserve се приготвя на ръка от плодовете на българска био арония, брана през август в района на слънчева Добруджа. Плодовете се настойват заедно с цитрус и джинджифил в леко подсладен джин за три месеца. Полученият ликьор се бутилира в началото на декември и се консумира през цялата година като леко пикантен загряващ диджестив и като основа за коктейли, особено с английска джинджифилова бира.

Без изкуствени аромати, без добавени оцветители, без консерванти

Buy Taste

 
 

 

Боровинки джин

Този тъмнолилав, дълбоко мистечен и много специален ликьор вдъхновява със своя мек и кадифен вкус. Приготвен на ръка от диви боровинки, набрани от склоновете на Стара планина на надморска височина над 1500 метра, чрез настойка на плодовете в леко подсладен джин за три месеца. Боровинковият джин ликьор се бутилира през месец октомври за консумация като есенно вдъхновение, напомняне за вкуса на лятото, или като коктейл през цялата година.

Без изкуствени аромати, без добавени оцветители, без консерванти

Buy Taste

 
 

 

Вишни джин

Един класически ликьор, приготвен с джин и поднесен по модерен начин, нашият вишнов джин ликьор съдържа специално подбрани сортове вишни, които допринасят за балансиран аромат и свеж вкус. Удоволствие е да се консумира както чист, така и в коктейли.

Без изкуствени аромати, без добавени оцветители, без консерванти

Buy Taste

 
 
error: Content is protected !!
bg_BG