Как започна всичко

Идея, която се роди от сътрудничеството между една англичанка, която силно обича България, и един блестящо далновиден българин.


Безброй възможностиБългария е благословена с прекрасна природа, където растат в изобилие плодове, билки, ядки, зеленчуци и всякакви посеви.

Нашите продукти

Ликьор трънков джин

rsz_1imageedit_12_6713678270rsz_imageedit_9_6815286379

Известен в Англия като Коледен ликьор, трънковият джин Rustic Reserve се приготвя чрез накисване на диви български трънки в леко подсладен джин за три месеца – от брането им през септември до началото на декември, когато полученият ликьор се прелива в бутилки и се сервира като „диджестив“ на Коледа. Останалият, ако има такъв, се сервира през цялата година в коктейли или просто като дълго питие с тоник и лед. 
Още информация

Ликьор дренков джин


Модерни в Англия и САЩ за коктейли или отпиване на глътки, плодовите джинове се ползват с огромна популярност, особено сред младите. Дренковият джин Rustic Reserve се приготвя в България чрез накисване на български дренки в леко подсладен джин за три месеца – от брането им през септември до началото на декември, когато полученият ликьор се прелива в бутилки и се пие като „диджестив“ през зимата и в коктейли през цялата година. 
Още информация
 
100%

натурални продукти

Използваме само натурални местни съставки за нашите продукти

КЪДЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ПРОДУКТИТЕ НИ Промоционален Конкурс за коктейли с ликьорите Rustic Reserve 2018 г.

Моля изпратете ми повече информация за Коктейлния конкурс.

error: Content is protected !!